Vem kan handla hos oss

Dessa köpvillkor reglerar försäljningen av produkter som erbjuds på denna hemsida. Genom att genomföra ett köp godkänner köparen dessa villkor.

Behörighet att köpa

Vi säljer endast till klinikägande företag samt legitimerad vårdpersonal såsom hudterapeuter, läkare, tandläkare och sjuksköterskor. Det är inte ett krav att vårdpersonalen driver eller representerar ett företag för att genomföra ett köp i Sverige.


Legitimerad vårdpersonal
Vi erbjuder våra produkter till legitimerade hudterapeuter, tandläkare, sjuksköterskor och läkare som har bevisad kompetens och aktivt licensierade certifikat. Vi förstår vikten av erfarenhet och utbildning inom dessa yrken för att säkerställa en korrekt och professionell användning av våra produkter.

Klinikägande företag
Vi välkomnar företag inom skönhetssektorn som driver kliniker och erbjuder professionella tjänster till sina kunder. Om din verksamhet är inriktad inom denna sektor, har du möjlighet att handla våra produkter för att berika ditt serviceutbud. Vi tror på att samarbeta med etablerade företag som delar vår strävan efter högsta kvalitet och resultat inom branschen.

Länder som kan handla hos oss

Vi säljer produkter till kunder baserade i följande länder:

Sverige, Danmark, Norge, Finland, Frankrike, Spanien, Italien, Belgien, Nederländerna, Luxemburg, Portugal, Österrike, Irland, Polen, Tjeckien, Slovakien, Ungern, Rumänien, Bulgarien, Slovenien, Kroatien, Estland, Lettland, Litauen, Cypern, Malta, Grekland, Island, Grönland, Norge och England.

Vi säljer inte till kunder i Tyskland eller andra länder som inte är nämnda ovan.

Krav för internationella kunder

För kunder inom EU kräver vi ett giltigt VAT-nummer vid köptillfället. För kunder från länder utanför EU, såsom Norge, Island, Grönland och England, krävs ett officiellt företagsnummer vid köptillfället.

Verifikation av köparens status

För att säkerställa att våra produkter används i enlighet med professionella standarder genomgår alla nya kunder en verifieringsprocess. Denna process inkluderar att tillhandahålla relevant yrkesbevis och/eller certifikat. När verifieringen är godkänd kan du enkelt och säkert handla på vår hemsida med vetskapen om att våra produkter är specifikt utformade för din yrkeskategori. Om yrkesbevis och/eller certifikat inte tillhandahållas inom en rimlig tid förbehåller vi oss rätten att avvisa beställningen.

Vi är engagerade i att säkerställa att våra produkter når de mest kompetenta händerna och används på ett sätt som upprätthåller höga etiska och professionella standarder. Tack för ditt intresse för våra produkter och din önskan att skapa positiva resultat för dina patienter och kunder.

Verifikation av kundinformation

Vi förbehåller oss rätten att verifiera VAT-nummer eller organisationsnummer som tillhandahålls av kunden. Om korrekt information inte kan verifieras inom en rimlig tid förbehåller vi oss rätten att avvisa eller annullera beställningen.