Om oss

Välkommen till Fillerdepot.com. Vi är din pålitliga källa när det gäller inköp av hudfyllmedel, ortopediska produkter och andra medicinska enheter på ett bekvämt sätt. Oavsett om du är kliniker, läkare eller grossist, erbjuder vi ett utvalt sortiment av högkvalitativa och CE-märkta produkter till mycket konkurrenskraftiga priser. Vår prioritet är att representera endast beprövade originalprodukter med starkt renommé inom branschen.

Några av de framstående varumärkena vi förser våra kunder med inkluderar Nexfill, Juverderm, Restylane, Radiesse, Teosyal, PRX-T33 och mlf2.

På Fillerdepot sätter vi stort värde på att erbjuda både överlägsna priser och exceptionell service. Tack vare detta engagemang har vi en växande och lojal kundbas med över 1000 nöjda kunder.

Om det är en produkt du söker men inte kan hitta på vår sida, ber vi dig att kontakta oss via e-post. Vi kommer med glädje att undersöka möjligheten att tillhandahålla den. Dessutom är vi inte bara återförsäljare; vi säljer också våra egna varumärken. Vi är stolta över att representera och distribuera kvalitetstestade produkter från tillverkare som söker detaljhandelsdistribution via vår plattform.

Med verksamhet över hela Norden har vi vårt huvudkontor strategiskt placerat i Malmö/Köpenhamn.

info@fillerdepot.com

+46 (0) 31 – 20 30 25

GRATIS UTBILDNING

LÅNGSIKTIG
RELATION

PERSONLIG SERVICE
STADIG LEVERANSKEDJA
AFFÄRSRÅDGIVNING
BÄSTA MARKNADSPRISER