Hem » Ice mask

Ice mask

Evolution med skräddarsydda evaporativa kylvätskor
Ice-Mask produkter och behandlingar har utvecklats och testats i åratal, var och en av dem har genomgått medicinskt testade och vetenskapligt bevisade för att ge synliga och verifierbara resultat.

Under åren har Ice-mask skapat många innovativa prisbelönta estetiska produkter. Några har valts ut av Europas bästa estetiska medicinska företag såväl som regeringar.

.

Över hela världen är Ice Mask produkter uppskattade och utvalda av kända hudläkare och plastikkirurger, läkare, kändisar, världsmästaridrottare och många fler.

.

Genom demografisk forskning och genom att studera konsumenttrender är vi alltid redo att utveckla nästa nya idé för en framväxande marknad. Ice Mask är en sådan innovation baserad på denna process.

.

Ice Mask är utvecklingen av vår kylvätska på en ansiktsapplikator. Ursprungligen skapad för den estetiska medicinska marknaden, använd före och efter ansiktskirurgi för att minska svullnad och ödem. Eftersom vi var framgångsrika på detta område och identifierade andra behov för Ice Mask fortsatte vi att utveckla Ice Mask-applikationssystemet. Den nya Instant Beauty Ice Mask är det mest innovativa och perfekta vätsketillförselsystemet i världen. Det gör färdighet. konserveringsmedelsfria masker varje gång.

.

Ice-Mask använder nu ledande nanoteknologier i Ice Mask-kylvätskor. Ice-Mask använder detta i "Ice Mask Gold" för att säkerställa maximal penetration och resultat uppnås. Fördelarna med ingredienserna förstärks samtidigt som resultaten optimeras.

Ice Mask är den mest avancerade anti-age ansiktsmasken på marknaden idag. Den ger dig en omedelbart uppfriskande och avslappnande känsla. Den ger långvariga resultat vid regelbunden användning och fungerar på alla hudtyper oavsett hudens tillstånd och ålder.

 

Utvecklad i Schweiz
Ice Mask utvecklades, undersöktes och tillverkades i Schweiz.

.

Den USA födda skaparen Gary Hassler kombinerade den amerikanska kreativiteten med den höga schweiziska standarden. Tillsammans med den pålitliga personalen och affärspartners blev Ice Mask en förstklassig produkt med överlägsen prestanda.

 

Tillverkad i Österrike
För att bättre betjäna EU:s marknad flyttade verksamheten till Wien Österrike 2014.

Sedan dess har det skett en komplett omdesign av den klassiska ismasken och många nya formler har kommit till.

.

Mål nummer ett uppnåddes:

För att skapa lättanvända produkter med enastående resultat.

 

 

Läs mer
Produkter
12 36 72