Fri frakt* över 5000 SEK exkl. moms

1 - 2 arbetsdagar leveranstid

Priser exkl. moms

Ejal Facial Mask (10-pack)

299,00 SEK

Ejal Facial Sheet Mask är en förstklassig ansiktsmask som är framtagen för att ge intensiv återfuktning på djupet samt reparerar känslig och skadad hud.

  • Inom 1-2 arbetsdagar
  • Gratis frakt över 5000 SEK exkl. moms (endast Sverige)
  • Köp nu, betala sen – Fillerdepot faktura
  • Se information om köpvillkor

Tillgänglighet: I lager

Beskrivning

Ejal Facial Sheet Mask är en förstklassig ansiktsmask som är framtagen för att ge intensiv återfuktning på djupet samt reparerar känslig och skadad hud. Denna mask är berikad med noggrant utvalda ingredienser som hjälper till att förbättra hudens elasticitet, jämna ut hudtonen och ge en fräsch och ungdomlig lyster. Den passar perfekt för att ge din hud en uppfriskande och återfuktande boost.

Ejal Facial Sheet Mask är en produkt från tillverkaren Medixa, som har utvecklats speciellt för att vårda och revitalisera huden i hela ansiktet. Den faktiska effekten av djup återfuktning och vitalisering uppnås främst med hjälp av den aktiva ingrediensen hyaluronsyra, som förekommer naturligt i människokroppen och är ansvarig för att upprätthålla vatteninnehållet. Dock är även vitamin B5, även känt som pantotensyra, en viktig komponent i Ejal Facial Mask. Vitamin B5 hjälper till att stärka hudens naturliga energimetabolism, vilket säkerställer en fräsch och långvarig ungdomlig hudytans utseende.

(Tropical use)

Användningsområde och innehåll

Användningsområde och innehåll

Användningsområde
– Ansiktet

Innehåll
Hyaluronsyra, pantotensyra (vitamin B5)