Fri frakt* över 5000 SEK exkl. moms

1 - 2 arbetsdagar leveranstid

Priser exkl. moms

Dives Power Anti Aging Mask (50ml)

199,00 SEK

Dives Power Anti Aging Mask är en avancerad och lyxig ansiktsmask som är utformad för att hjälpa till att minska tecken på åldrande och ge huden ett ungdomligt lyster.

  • Inom 1-2 arbetsdagar
  • Gratis frakt över 5000 SEK exkl. moms (endast Sverige)
  • Köp nu, betala sen – Fillerdepot faktura
  • Se information om köpvillkor

Tillgänglighet: I lager

Beskrivning

Dives Power Anti Aging Mask är en avancerad och lyxig ansiktsmask som är utformad för att hjälpa till att minska tecken på åldrande och ge huden ett ungdomligt lyster. Masken rekommenderas till mogen hud med problem med ansikts- och statiska rynkor.

Masken innehåller hyaluronsyra och glykolsyra, vilka hjälper till att återfukta och exfoliera huden. Detta resulterar i en mjukare och mer jämn hudton samtidigt som fina linjer och rynkor minskas. Dessutom stimulerar masken kollagensyntesen, vilket bidrar till att öka hudens elasticitet och fasthet. Med antioxidanter som vitamin C och E hjälper masken också till att skydda huden mot skadliga fria radikaler och förebygga tidigt åldrande. Den är också rik på fuktgivande ingredienser som sheasmör och olivolja, som ger näring åt huden och lämnar den mjuk och smidig.

(Tropical use)

Användningsområde och innehåll

Användningsområde och innehåll

Användningsområde
– Ansikte
– Hals
– Dekolletage 

Innehåll
Glicerin, sheasmör, sojaolja, kokosolja, niacinamid (vitamin b3), gurkmejaextrakt, solrosolja, sesamolja, makadamiaolja, olivextrakt, retinol, koenzym q10, skvalan, vitamin e (tocopherol)