Fri frakt* över 5000 SEK exkl. moms

1 - 2 arbetsdagar leveranstid

Priser exkl. moms

Dives Amino Age (1x5ml)

269,00 SEK

Dives Amino Age är den ultimata lösningen för att vårda huden och bekämpa åldrande på ett effektivt sätt och är speciellt framtagen för att bevara och förbättra hudkvaliteten.

  • Inom 1-2 arbetsdagar
  • Gratis frakt över 5000 SEK exkl. moms (endast Sverige)
  • Köp nu, betala sen – Fillerdepot faktura
  • Se information om köpvillkor

Tillgänglighet: I lager

Beskrivning

Dives Amino Age är den ultimata lösningen för att vårda huden och bekämpa åldrande på ett effektivt sätt. Denna skinbooster är speciellt framtagen för att bevara och förbättra hudkvaliteten. Den kompletterar bristen på naturligt förekommande hyaluronsyra och arbetar aktivt för att fylla ut rynkor inifrån. Med regelbunden användning kommer du att märka dramatiska förändringar i din hud, som blir mjukare, fastare och mer strålande.

Denna unika formula innehåller en noggrant avvägd blandning av aminosyror, berikade med den kraftfulla ingrediensen hyaluronsyra. Denna kombination är nyckeln till en ungdomlig och strålande hud. Med en hög koncentration av hyaluronsyra bibehåller Dives Amino Age hudens fuktbalans, vilket är avgörande för att motverka åldrande. Produkten fungerar som en fuktgivande sköld, skyddar huden mot uttorkning och hjälper till att förhindra rynkbildning. Aminosyrasekvensen är noggrant utvald för att stödja produktionen av kollagen och elastin i huden. Detta resulterar i en ökad hudtäthet och förbättrad hudton, vilket ger en fastare och mer ungdomlig hud.

(Tropical use)

Användningsområde och innehåll

Användningsområde och innehåll

Användningsområde
– Ansikte
– Hals
– Dekolletage
– Händer

Innehåll
Hyaluronsyra, alanin, histidin, isoleucin, arginin, leucin, metionin, treonin, tryptofan, fenylalanin, valin, lysin, glycin, glutamin, prolin