Fri frakt* över 5000 SEK exkl. moms

1 - 2 arbetsdagar leveranstid

Priser exkl. moms

Dives Acneout (1x5ml)

219,00 SEK

Dives Acneout är en kraftfull skinbooster framtagen för att bekämpa akne och förbättra hudens tillstånd på ett flertal sätt. Med regelbunden användning blir huden slät, fast och fri från oönskade brister och akne.

  • Inom 1-2 arbetsdagar
  • Gratis frakt över 5000 SEK exkl. moms (endast Sverige)
  • Köp nu, betala sen – Fillerdepot faktura
  • Se information om köpvillkor

Tillgänglighet: I lager

Beskrivning

Dives Acneout är en kraftfull skinbooster framtagen för att bekämpa akne och förbättra hudens tillstånd på ett flertal sätt. Det effektiva verkningssättet är resultatet av en synergistisk kombination av seboreglerande och antibakteriella substanser. Med hjälp av zink, salicylsyra och en unik blandning av biomimetiska peptider, arbetar detta koncentrat aktivt för att bekämpa hudutslag och reglera talgkörtlarnas funktion.

Denna skinbooster är rik på vitaminer och lugnande ämnen, vilket ger huden den näring och vård den behöver. Hyaluronsyran i produkten hjälper till att återfukta huden och bibehålla dess fuktbalans, vilket ger en frisk och ungdomlig glöd. Dives Acneout innehåller också retinol, som spelar en avgörande roll i att minska följderna av akne, inklusive missfärgning och ärr. Med regelbunden användning blir huden slät, fast och fri från oönskade brister.

(Tropical use)

Användningsområde och innehåll

Användningsområde och innehåll

Användningsområde
– Ansikte
– Dekolletage
– Rygg
– Områden med akne

Innehåll
Biomimetisk peptid (myristoyl hexapeptid-23), hyaluronsyra: 5 mg/ml, (tocopherol (vitamin E), pyridoxin (vitamin B6), retinol (vitamin A), pantenol (Pro-vitamin B5), cyanokobalamin (vitamin B12), zink, kopparpyroglutamat, glykolsyra, allantoin