Fri frakt* över 5000 SEK exkl. moms

1 - 2 arbetsdagar leveranstid

Priser exkl. moms

JPX Rose (5x4ml)

1049,00 SEK

JPX Rose är en exklusiv hudvårdsprodukt som använder naturliga rosextrakt för att ge huden en strålande lyster och näring. Med sina antioxidanta och fuktgivande egenskaper är den perfekt för daglig användning för att lugna, skydda och revitalisera huden.

  • Inom 1-2 arbetsdagar
  • Gratis frakt över 5000 SEK exkl. moms (endast Sverige)
  • Köp nu, betala sen – Fillerdepot faktura
  • Se information om köpvillkor

Tillgänglighet: I lager

Beskrivning

JPX Rose är en exklusiv hudvårdsprodukt som är berikad med naturliga extrakt från rosor för att ge din hud en mjuk och strålande lyster. Denna unika formula innehåller essentiella näringsämnen och antioxidanter som hjälper till att återfukta, lugna och skydda huden.

Produkten har en framstående formulering, rik på högkvalitativa ingredienser som tar itu med hyperpigmentering, ärr och slapp vävnad. Dessutom kraftsamlar den för hudens regenerativa processer och besitter antiinflammatoriska samt antiseptiska egenskaper. Med en mild och behaglig doft av rosor ger JPX Rose en lyxig upplevelse samtidigt som den främjar hudens hälsa. Använd den dagligen för att vårda och förnya huden och njut av de fördelar som rosor kan erbjuda för skönhetsrutinen.

Produkten kombinerar klorättiksyra för att vitalisera hudens utseende i intimområdet och kojicsyra, som är viktig för en jämn pigmentering. Med högkvalitativt bisabolol lugnar JPX Rose den ömtåliga huden och gör den mjuk på det behandlade området.

(Tropical use)

Användningsområde och innehåll

Användningsområde och innehåll

Användningsområde
– Intimområde

Innehåll
Klorättiksyra, kojinsyra, bisabolol, hexapeptid