Fri frakt* över 5000 SEK exkl. moms

1 - 2 arbetsdagar leveranstid

Priser exkl. moms

RRS® Hyalift® 75 PROactive (6x5ml)

1420,00 SEK

RRS® Hyalift® 75 PROactive är en avancerad CE-märkt produkt som erbjuder en omfattande lösning för att förbättra hudens utseende och för att behandla åldrad hud.

  • Inom 1-2 arbetsdagar
  • Gratis frakt över 5000 SEK exkl. moms (endast Sverige)
  • Köp nu, betala sen – Fillerdepot faktura
  • Se information om köpvillkor

Tillgänglighet: I lager

Beskrivning

RRS® Hyalift® 75 PROactive är en avancerad CE-märkt produkt som erbjuder en omfattande lösning för att förbättra hudens utseende och för att behandla åldrad hud. Denna produkt använder sig av hyaluronsyra och andra premium ingredienser för att främja hudens föryngring och förbättra dess struktur.

Hyaluronsyran löses upp i en skyddande buffertlösning som består av aminosyror med återfuktande och antioxidanta egenskaper, och som hjälper till med den utfyllande effekten av hyaluronsyra genom att föra aminosyror ner till dermis, vilket behövs för att upprätthålla den intercellulära matrisen. Huden slätas ut och får en hälsosam lyster.

Produkten har en hög koncentration av hyaluronsyra, vilket bidrar till att återfukta huden på djupet och öka dess elasticitet. Detta kan minska synligheten av fina linjer och rynkor samt ge en mer ungdomlig och smidig hudtextur. Dessutom innehåller RRS® Hyalift® 75 PROactive aminosyror och antioxidanter som främjar hudens hälsa och skyddar den mot skadliga fria radikaler.

Användningsområde och innehåll

Användningsområde och innehåll

Användningsområde
– Ansikte
– Hals
– Dekolletage
– Händer
– Armar
– Lår
– Mage

Innehåll
Icke-korslänkad hyaluronsyra, aminosyror, polyphenols, antioxidanter