Fri frakt* över 5000 SEK exkl. moms

1 - 2 arbetsdagar leveranstid

Priser exkl. moms

Dives Bright Eyes Solution (1x5ml)

219,00 SEK

Dives Bright Eyes Solution är den ultimata lösningen för att ge ögonområdet den vård det förtjänar då denna produkt motverkar mörka fläckar och ojämn hudfärg i ögonområdet.

  • Inom 1-2 arbetsdagar
  • Gratis frakt över 5000 SEK exkl. moms (endast Sverige)
  • Köp nu, betala sen – Fillerdepot faktura
  • Se information om köpvillkor

Tillgänglighet: I lager

Beskrivning

Dives Bright Eyes Solution är den ultimata lösningen för att ge ögonområdet den kärlek och vård det förtjänar. Produkten minskar melanininduktionen, vilket effektivt motverkar mörka fläckar och ojämn hudfärg. Med långvarig användning kommer du att märka en markant förbättring av hudens elasticitet och en mildare reduktion av fina linjer och rynkor, vilket garanterar en helhetsmässig terapeutisk framgång.

Denna effektiva formula är resultatet av en sammanflätning av fyra biomimetiska peptider och depigmenterande substanser som samverkar på olika nivåer i huden. Detta unika sammanspel av ingredienser garanterar enastående ljusning och återfuktning av den känsliga huden under ögonen, vilket resulterar i en fräsch och strålande look. Formulan innehåller även rutin, koffein och hesperidin, som arbetar tillsammans för att stimulera mikrocirkulationen i området runt ögonen och förhindra uppkomsten av trötthetsrelaterade mörka ringar under ögonen.

(Tropical use)

Användningsområde och innehåll

Användningsområde och innehåll

Användningsområde
– Övre och nedre ögonlock
– Tinningomårdet

Innehåll
Acetyl tetrapeptid-5, oligopeptid-72, pentapeptid-18, hexapeptid-10, okorsbunden hyaluronsyra: 5 mg/ml, vitaminer: askorbinsyra (vit c), niacinamid (vit b3), stärkande ämnen: hesperidin, n-hydroxysuccinimid, rutin, koffein, rosmarinextrakt