1 - 2 dagars leveranstid

Priser exkl. moms

0
SEK
  • SEK
  • EUR
0
SEK
  • SEK
  • EUR

Bli expert på trådar!

Olika trådtyper

Cog-trådar

Mono-trådar

Screw-trådar

Screw-trådar har en unik spiralform längs sin tråd som liknar en skruv. Dessa trådar är vanligtvis tillverkade av biokompatibla material som PDO eller liknande absorberbara suturer. De är utformade för att erbjuda både lyftande och volymökande effekter, och deras form möjliggör en mer omfattande ansats till ansiktsföryngring.

Screw-trådprocedurer innebär att specialdesignade trådar med en spiralform sätts in under huden, vilket ger både omedelbar lyftning och volymökande effekter. Dessa trådar griper och lyfter ansiktsvävnad, vilket ger 360-graders stöd och förbättrar ansiktskonturerna.

Fördelarna med Screw-trådar är att deras 360-graders stöd möjliggör en jämnare och mer balanserad fördelning av spänning, vilket bidrar till ett naturligt resultat. Liksom andra trådtyper stimulerar dessa trådar kollagenproduktionen när de sätts in under huden. Denna kollagenökning förbättrar hudens struktur, fasthet och elasticitet över tid.

Screw-trådar kan användas i olika områden i ansiktet, inklusive kinderna, tinningarna och nasolabiala veck. De är särskilt användbara för att behandla hängande mittendelen av ansiktet och förbättra ansiktskonturerna. Resultaten av screw-trådbehandlingar kan vara varaktiga i flera månader till över ett år, beroende på individuella faktorer och behandlingens specifika egenskaper. Trådarna är minimalt invasiva och innebär vanligtvis minimal återhämtningstid.

Trådmaterial

PDO-trådar

PCL-trådar

PLLA-trådar

PLCL-trådar

Trådstorlek

Rulla till toppen