Hem » Belotero » Belotero® Volume Lidocaine (2x1 ml)

Belotero® Volume Lidocaine (2x1 ml)

1699,00 SEK

Belotero® Volume är designat för att ersätta förlorad volym och rekommenderas för att ge volym och förbättra definitionen av ansiktskonturer. 

Användningsområden:

Kindben & kinder
Tinningar
Haka

Sammansättning:

Belotero® Volume är gjord av korslänkad natriumhyaluronat av icke-animaliskt ursprung.
Korslänkad natriumhyaluronat: 26 mg/ml
Lidokainhydroklorid: 3 mg
Fosfat-citratbuffert pH 7 q.s.p .: 1 ml

 

Vad är Belotero?

Belotero® är en CE-märkt filler av hög kvalité som tillverkas i Tyskland av företaget Merz. Beloteros filler är säkra, fullständigt biokompatibla samt helt biologiskt nedbrytbara.

Skapad med hjälp av CPM-teknik (Cohesive Polydensified Matrix technology) får hyaluronsyran i Beloteros filler sin unika elasticitet, en unik process som bidrar till dess monofasiska natur. Belotero garanterar därför ett betydligt bättre resultat redan från de första timmarna efter injektionen samt under de första månaderna, sett till ökad volym, jämfört med bifasiska produkter. Denna tillverkningsprocess gör även att produkten integreras med kroppens egen vävnad och ger ett slutresultat som efterliknar hudens naturliga rörelsemönster.

Belotero framställs från icke-animalisk hyaluronsyra (NaHA) genom en patenterad dynamisk retikuleringsprocess. Den unika strukturen ger en följsam gel som är lätt att injicera genom en nål med liten diameter.

Läs mer

Specifikationer

Artnr: 191
Lagerstatus: I lager

Lämna omdöme

Lämna ett omdöme

Omdöme (0)

Andra varor från samma varugrupp