Hem » Belotero » Belotero® Soft Lidocaine (1x1 ml)

Belotero® Soft Lidocaine (1x1 ml)

789,00 SEK

Belotero® Soft är framtaget för att fylla ut ytliga linjer i känsliga områden och rekommenderas för korrigering av ytliga linjer och rynkor.

Användningsområden:

Periorala linjer
Kråksparkar
Linjer i pannan


Sammansättning:

Belotero® Soft är tillverkad av korslänkad natriumhyaluronat av icke-animaliskt ursprung.
Korslänkad natriumhyaluronat: 20 mg
Lidokainhydroklorid: 3 mg
Fosfat-citratbuffert pH 7 q.s.p.: 1 ml


Vad är Belotero?

Belotero® är en CE-märkt filler av hög kvalité som tillverkas i Tyskland av företaget Merz. Beloteros filler är säkra, fullständigt biokompatibla samt helt biologiskt nedbrytbara.

Skapad med hjälp av CPM-teknik (Cohesive Polydensified Matrix technology) får hyaluronsyran i Beloteros filler sin unika elasticitet, en unik process som bidrar till dess monofasiska natur. Belotero garanterar därför ett betydligt bättre resultat redan från de första timmarna efter injektionen samt under de första månaderna, sett till ökad volym, jämfört med bifasiska produkter. Denna tillverkningsprocess gör även att produkten integreras med kroppens egen vävnad och ger ett slutresultat som efterliknar hudens naturliga rörelsemönster.

Belotero framställs från icke-animalisk hyaluronsyra (NaHA) genom en patenterad dynamisk retikuleringsprocess. Den unika strukturen ger en följsam gel som är lätt att injicera genom en nål med liten diameter.

Läs mer

Specifikationer

Artnr: 194
Lagerstatus: I lager

Lämna omdöme

Lämna ett omdöme

Omdöme (0)

Andra varor från samma varugrupp