KÖPVILLKOR

Dessa köpvillkor reglerar försäljningen av produkter som erbjuds på denna hemsida. Genom att genomföra ett köp godkänner köparen dessa villkor.

Priser för företag

Alla angivna priser är riktade mot företag och anges exklusive svensk moms på 25%. Svensk moms tillkommer vid utcheckningen för företag som är baserade i Sverige. Företag inom EU ombeds att fylla i ett giltigt VAT-nummer vid beställning. Om det angivna VAT-numret inte är giltigt kommer beställningen att annulleras, alternativt så kommer svensk moms att debiteras i efterskott. Företag utanför EU ombeds att ange sitt organisationsnummer. Moms och eventuella tullavgifter kommer att debiteras av respektive lands tullmyndigheter vid import.

 

Betalning

Kortbetalning

 • Betalning för våra produkter sker enbart genom betalkort och vi accepterar för närvarande endast VISA och MasterCard.
 • Vid inmatning av kortuppgifter förbinder du dig att lämna korrekta och fullständiga uppgifter, inklusive men inte begränsat till e-postadress, namn och telefonnummer.
 • För din säkerhet lagrar vi inte ditt kortnummer. Dock behåller vi vissa uppgifter relaterade till ditt betalkort för att göra det enklare för dig vid dina  framtida köp hos oss.
 • När en transaktion genomförs dras pengarna direkt från ditt kort och överförs till vårt konto.


Fakturabetalning

 • Om du väljer att betala via faktura kommer en kreditupplysning att genomföras antingen på dig som person eller på ditt företag. Detta är ett nödvändigt steg för att garantera en säker betalningsprocess.
 • Genom att klicka på “fullfölj köp” eller genom att skapa ett konto hos oss bekräftar och godkänner du att denna kreditupplysning får utföras i samband med ditt köp.

Det är viktigt för oss att bibehålla en transparent och pålitlig betalningsprocess för alla våra kunder.

 

Ångerrätt
 • När du köper medicinska produkter från oss bör du vara medveten om att dessa produkter är föremål för särskilda ångerrättsvillkor. Om du skulle öppna produkten, kan vi av säkerhetsskäl inte acceptera en retur.
 • På grund av dessa produkters medicinska karaktär kan vi även i vissa fall neka återköp även om produkten inte har öppnats.

Vi ber dig noga överväga ditt beslut innan du bryter produkternas försegling för att säkerställa kvalitet och säkerhet för våra kunder.

Leverans

Leveranstid
Den beräknade leveranstiden specificeras i kundvagnen beroende på det valda fraktsättet. För produkter med en avvikande leveranstid kommer detta att anges tydligt vid produktbeskrivningen.

Ej uthämtade paket
Om du har valt postförskott som betalningsmetod kommer ditt paket att finnas tillgängligt för uthämtning hos postombudet i upp till två veckor. Paket som inte hämtas inom denna tid kommer att returneras till oss. Observera att vi förbehåller oss rätten att debitera en avgift för returfrakt, administration och hantering vid ej uthämtade paket. Den aktuella avgiften uppgår för närvarande till 150 SEK.

Genom att genomföra ditt köp godkänner du ovanstående leveransvillkor.

Returer och byten

Generella bestämmelser
Om du önskar returnera en produkt står du för returkostnaden, med undantag för när produkten är defekt eller om du har mottagit fel vara. I dessa fall står vi för returkostnaden.

Retursätt
Returprodukter ska skickas antingen som brev eller paket. Skicka inte returer med postförskott.

Byten
Vid produkter som ska bytas till en annan vara står vi för fraktkostnaden för den nya produkten som skickas från oss till dig.

Åtgärder vid ångerrätt
 Om du beslutar att utnyttja din ångerrätt gällande en vara, ska du returnera varan till oss. Om det rör sig om en tjänst, bör du hålla tillhörande material tillgängligt för oss, så länge det inte medför något besvär för dig.

Genom att genomföra ditt köp accepterar du våra returnerings- och bytesvillkor.

  Återbetalning

  Återbetalningstid
  Om du har utnyttjat din ångerrätt kommer vi att återbetala det belopp du betalat för varan så snart som möjligt, dock senast inom 30 dagar från den dag då vi mottog varan tillbaka eller. Om det gäller en tjänst, från den dag då du informerade oss om ditt beslut att ångra köpet.

  Returkostnader
  Du står för kostnaden för returfrakten av varan, med undantag för s.k. ersättningsvaror, där vi täcker returkostnaden.

  Ytterligare information
  För mer detaljerad information om din rätt att ångra dig vid distansavtal, se konsumentverkets riktlinjer och distansavtalslagen.

  Genom att genomföra ditt köp bekräftar du ovanstående villkor för återbetalning.